2015. nov 16.

Útvesztők és a példaképek ereje

írta: nicku
Útvesztők és a példaképek ereje

 

Kevés műsorban esik szó arról, hogy mennyire vagyunk befolyásolhatóak, különösen fiatalon, amikor önmagunkat keressük illetve szellemi vezető után kutatunk.

A szellemi vezetéssel vissza lehet élni. Hamarabb esik egy olyan ember csapdába, aki nem ismeri saját magát, nem eléggé tájékozott, nem elég érett, bizonytalan. 

5515-1024x683.jpg

 

A Ridikül október 29-ei adásában a Veszettek című film kapcsán jött létre a beszélgetés Györgyi Annával, Dr. Bagdy Emőkével, Divinyi Rékával. Férfi vendég Fenyő Iván volt, aki egy kicsit saját tapasztalatáról is beszélt. Amióta a spiritualitás útjára lépett, teljesen megváltozott az élete, magabiztos, látszik rajta, hogy egyenesbe került magával és a világgal.

Több kulcsgondolat is elhangzott a műsorban. Szélsőséges tanítások csak akkor tudnak megfogni minket, ha belül űr van bennünk. Később, amikor rájövünk, hogy félrevezettek bennünket, sokszor eltoljuk saját felelősségünket afelé a vezető felé, akinek befogadtuk a szavait. Igazából akkor lehet valakit igazán felnőttnek tekinteni, ha az illető önmaga tud felelősséget vállalni.

Kikerülni egy manipulatív csoportból nehéz, de ha valaki ráébred arra, hogy félrevezették, megtörténik egy fajta ébredés. Ekkortól már sokkal nehezebben lesz az illető becsapható.

A manipulátor karaktere is ki lett vesézve a műsorban. 

Aki nem látta ezt az adást, és érdekli a téma, annak ajánlom, hogy nézze meg, ugyanis nagyon sok jó gondolat hangzott el benne.

 

http://www.mediaklikk.hu/video/ridikul-utvesztok-es-a-peldakepek-ereje/ 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

manipuláció önismeret agymosás befolyásolás